Glædelig jul!

Portoen stiger og stiger – og det betyder, at vi i Fountain House har besluttet, at vi fra d. 1/7 ikke længere sender fødselsdagskort ud til husets medlemmer. Det har ellers været en årelang tradition, at alle på deres fødselsdag fik en hilsen fra huset – for at markere dagen, men i høj grad også for at minde om, at vi i Fountain House altid er her, hvis der er brug for det. Vi er ikke helt glade for, at vi må sløjfe den tradition, men har fundet det nødvendigt.

Men I bliver nu ikke helt snydt – for fremover får alle medlemmer et julekort fra Fountain House. Det kan nemlig gøres mere fleksibelt og kan derfor sendes med b-post, der fortsat er til at betale, så den årlige hilsen får I stadig. Den er måske bare prydet med en lille nisse i stedet for balloner…

Hvis du ikke har lyst til at modtage julekort fra os, så meddel det i receptionen. Hvis du omvendt sidder og venter på dit fødselsdagskort fra os her i løbet af efteråret – så glæd dig til en hilsen i den søde, kolde juletid i stedet! Og bemærk – der er faktisk kun et halvt år til i dag… Så er det da meget passende at ønske alle en glædelig jul?

Af redaktionentim og bum

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s